Un bon orgasme femení és qüestió de centímetres ... i no de penis

Kim Wallen, professor de psicologia de la Universitat Emory (EUA), ja fa temps ocupat fent els càlculs que li han permès esbrinar la pedra angular del gaudi femení. Segons l'investigador, i més enllà de la posició exacta del famós punt G, ha descobert una senzilla regla fisiològica que determina si una dona té més o menys facilitat per aconseguir un orgasme.

El quid de la qüestió està en la distància que separa el clítoris de la vagina. Aquest nombre, mesurat en centímetres, determina la facilitat per aconseguir orgasmes per estimulació del penis, sense ajuda de llengua, dits o joguines sexuals.

Segons Wallen, per ser l'agraciada, la distància entre el clítoris i la vagina ha de ser menor de 2,4 cm, aproximadament la longitud des de la punta del dit polze fins l'artell del mateix.

Qualsevol que tingui aquesta mesura, està capacitada per produir orgasmes fiables durant una sessió de sexe amb penetració.

Com recull Lainformacion.com, durant el treball de camp preliminar, l'investigador ha revelat que només el 7% de les dones sempre arriben a l'orgasme durant la penetració, fruit de la seva distància CV (clítoris-vagina).

Encara que, segons Kim Wallen, les dones amb distàncies CV grans no han de descoratjar. "Personalment, no crec en la incapacitat sinó en la inexperiència, el penis com a màquina d'orgasmes no diu res sobre una vida sexual feliç. Aquesta regla permetrà a les parelles ser una mica més originals en la manera de tenir relacions sexuals. "

VIA LOS ANGELES TIMES