Vas veure "El Hormiguero"?


El hormiguero 3.0' (17,8%) s'estrena amb exit a Antena 3
Va acabar l'espera. Presentació cinematogràfica del gran fitxatge i esperança d'Antena 3 per a la nova temporada que va començar aquest dilluns, Pablo Motos, Trancas i Barrancas i El Hormiguero 3.0. Motos i els seus col.laboradors van sorprendre amb una divertida pel.lícula d'aventures on el presentador, lluita per salvar-se de les mans malvades de Santiago Segura, que costi el que costi vol eliminar.

Un cop a plató, Motos va reconèixer que estava nerviós pel "gran salt en la meva vida" en referència del seu canvi de Cuatro a la cadena de Planeta i que havia vist a tots els capitostos menys a Els Simpson. I el programa va començar amb tot el seu ritme.

El programa va finalitzar amb un esquetx protagonitzat per Banderas i Motos dirigit per Santiago Segura i tot això, sense un sol tall de publicitat per fidelitzar els espectadors. Caldrà veure el seguiment no d'aquesta estrena, sinó després d'una setmana. Antena 3 no és Cuatro. Motos comença fort, al programa d'aquest dimarts, Hugo Silva. I ja es parla de nous convidats com Mario Casas, Cesc Fàbregas, Craig David, Blanca Suárez, Rowan Atkinson (Mr. Bean), Salma Hayek o Lenny Kravitz.