Ashton Kutcher i les fotos de la seva infidelitat


La revista americana 'Star' està disposada a mostrar a les seves pàgines les fotos que proven la infidelitat del seu marit, el també actor Ashton Kutcher.

En les imatges es pot veure a Kutcher divertint amb Sara Leal, una jove de 23 anys, en una festa a l'hotel Hard Rock de Sant Diego el dia que complia sis anys de matrimoni amb Demi Moore.

La parella podria no arribar als 7 anys de casats si es confirma que Ashton va participar en el tipus de festes a les que sol anar Sara Leal i que també mostra en imatges la publicació 'Star', on la jove apareix en actitud molt afectuosa amb altres noies.

Per si això fos poc, la revista 'Us Weekly' afirma que l'actor se'n va anar a una de les habitacions de l'hotel amb Sara Leal i una altra jove on podrien haver gaudit d'un hidromassatge en una suite de 2.500 dòlars per nit.

Ni el famós matrimoni ni Sara Leal han fet declaracions sobre això, haurem d'esperar per veure si aquest culebró no es porta per davant a una de les parelles més estables de Hollywood.