Blackberry torna a estar operativa

Dotze hores sense missatges ni correu electrònic suposen un gran inconvenient aquests dies. Aquest és el temps que han estat "caiguts" els usuaris de la Blackberry. Aquest dilluns al migdia RIM, la companyia que fabrica aquests dispositius, emetia un comunicat avisat que el seu servei estava fora de servei a Europa, Àfrica i Orient Pròxim. Segons fonts de la companyia, la decisió va afectar a 70 milions de persones a tot el món ja dos milions d'usuaris a Espanya.

Cap a les dotze del matí del dilluns fonts de RIM a Espanya assenyalaven a la Cadena SER que s'estava produint "cert decalatge" a la recepció de correu electrònic a Espanya. Una portaveu oficial assegurava que s'estaven registrant problemes aïllats. Davant la insistència que el problema semblava tenir un caràcter més general, la companyia emetia un comunicat disculpant als seus clients per "les molèsties ocasionades" als seus clients.

Dotze hores després un nou comunicat de la companyia avisava que el servei de missatgeria instantània i de correu electrònic tornaven a estar operatius. Malgrat això RIM advertia que alguns usuaris poden experimentar encara alguns problemes en la recepció i enviament de missatges i errors en la navegació per la xarxa. La companyia tornava a demanar disculpes pels inconvenients generats.