Cristina Lasvignes torna a la ràdio amb un 'morning show'

Kiss FM va presentar les seves propostes de tardor que ofereixen una especial renovació en la seva franja de matinada i primera hora del matí en què destaca el programa despertador, que serà conduït per Cristina Lasvignes (Tal cual lo contamos), acompanyada d'Alfredo Arens i Marta Ferrer. S'emet, de dilluns a divendres, de 6.00 a 10:00 del matí.

Cristina ha declarat a Vertele que, després de la seva etapa televisiva, "està encantada de tornar a la ràdio, el mitjà que li va permetre créixer professionalment" i "que adora" perquè "és un mitjà càlid, immediat, que et permet un contacte directe amb l'oient ".

Sobre el seu nou projecte, destaca que "és un programa que vol transmetre bon humor, alegria de viure i energia", una cosa molt "rellevant" en el moment econòmic que estem vivint.

El contingut principal de Els matins KISS es basa en la música, la informació de servei i seccions d'entreteniment. "No és un programa d'humor, el nostre objectiu principal és aconseguir el somriure de l'oient. Pretenem unir la informació, la bona música i sobretot que l'oient s'ho passi bé amb nosaltres, que predomini el bon rotllo "assenyala Cristina Lasvignes.

Gran presència de Twitter i Facebook

La participació de l'oient serà fonamental. "L'oient és molt important en aquest programa i per això apostem per les xarxes socials com Twitter i Facebook, les trucades telefòniques i la pàgina web i fins ara la resposta per part dels nostres oients està sent estupenda" apunta Alfredo Arens. Un dels exponents d'aquesta participació és a la secció "Els Mediadors". En ella, cada dia, Cristina, Alfredo i Marta ajuden els oients a resoldre situacions en les que ells mateixos no s'atreveixen a intervenir.

Twitter i Facebook, a més d'una línia telefònica directa i gratuïta, serveixen per participar, en les preguntes que, cada dia es llancen en antena sobre diversos temes socials, hàbits, estudis, tòpics. Inclouran també concursos i entrevistes.

Tot això sense oblidar la informació, "per això tenim butlletins cada mitja hora" apunta Marta Ferrer, la responsable d'aquest apartat. Els matins de Kiss es completa amb "notícies curioses, informacions sobre famosos i cinema"

Cristina, de la ràdio a la televisió i de nou a la ràdio

Cristina Lasvignes es va llicenciar en periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Ha participat, en televisió, en els programes Quina idea!, A Localia, Un equip, a Cuatro i va col.laborar en Vist i sentit també de Cuatro.

Va dirigir i presentar el programa Parlar per parlar de la Cadena Ser des de setembre de 2006 fins febrer de 2009, quan va ser substituïda per Macarena Berlín.

L'octubre de 2008 es va fer càrrec de la presentació en Antena3 de Tal cual lo contamos que es va mantenir fins al juny de 2010.

A partir d'ara comença una nova etapa a Kiss FM, cadena en què ha compromès una donació de tres anys.