Fox ha renovat a Els Simpson, la comèdia de més durada en tota la història de la televisió

Fox va dir divendres que ha renovat el contracte de la sèrie animada de televisió Els Simpson per dues temporades, després que aparentment va aconseguir un acord salarial amb els actors que ofereixen les veus als personatges.

"Fox ha renovat a Els Simpson, la comèdia de més durada en tota la història de la televisió, així que hi haurà unes increïbles temporades 24 i 25", va dir la cadena a través d'un comunicat.

En el seu anunci, la cadena va escriure una frase a l'estil Homer: "Uhu! Vaig durar més que Andy Rooney! ". Rooney és el llegendari periodista nord-americà que es va retirar de 60 Minutes diumenge passat després de 33 anys amb el programa de la CBS.

Els actors havien ofert acceptar una reducció del 30 per cent als seus sous de 8 milions de dòlars anuals a canvi d'una porció dels milers de milions de dòlars que el programa genera per les seves llicències, drets i màrqueting

La disputa havia amenaçat amb posar fi a la paròdia de la vida de la classe treballadora d'EU, que actualment transmet la seva temporada 23. El comunicat de Fox no va detallar com es va resoldre la disputa.