Gran Hermano 12+1' ,arrenca motors.

El reality més vell d'Espanya escalfa motors. Després d'aconseguir un nou èxit de convocatòria en la primera etapa del procés de selecció, Telecinco i Zeppelin TV recorren ara Espanya per escollir els participants de 'Gran Hermano 12 +1 en un càsting presencial.
Durant aquesta fase un equip del programa visitarà les principals ciutats espanyoles-Madrid, Gijón, Múrcia, Santiago de Compostel · la, Bilbao, Mallorca, Sevilla, València, Màlaga, Barcelona i Las Palmas de Gran Canària-per realitzar entrevistes personalitzades amb els 7.500 candidats seleccionats de la fase telefònica.
Aquesta segona etapa del procés de selecció, que incorporarà novetats amb l'objectiu de sorprendre als aspirants, arrenca després que s'hagi registrat un increment del 14% en el nombre de persones interessades a formar part de la pròxima edició del format.
De fet, els candidats han passat de 62.000 a 'Gran hermano 12' a 70.600 a 'Gran Hermano 12 +1, convertint-se en el més gran de les últimes cinc lliuraments del concurs.