Kristen Stewart prefereix a Taylor Lautner abans que a Robert Pattinson

Bocabadats ens ha deixat una revista amb el seu número de novembre. No només perquè una estampa de Kristen Stewart ocupa la primera plana, sinó perquè la jove vampiressa ha realitzat unes declaracions sobre el seu nòvio i company de repartiment que podrien fer trontollar la seva relació.
Quan tots ja ens havíem fet a la idea que l'home ideal per Kristen Stewart era Robert Pattinson, el seu nòvio dins i fora de la pantalla, les últimes declaracions de la protagonista de 'Crepuscle' han fet saltar totes les alarmes.
I és que segons ha confessat la jove a la revista 'Glamour' "prefereix Taylor Lautner". Llegint únicament aquesta frase tots ens hem quedat bocabadats. Per això Stewart ha explicat que "prefereix veure una pel.lícula amb ell que amb Robert Pattinson".
"És divertit veure-les amb Taylor perquè realment ens asseiem i les veiem. Taylor i jo som realment fanàtics de 'Crepuscle' així que podem seure i embolicar-nos en la trama. I si em sento amb Robert ... li agrada, però ell té una energia completament diferent ", afegeix la jove.
Sens dubte, la publicació ha sabut treure unes paraules més no comprometedores de la jove al mateix temps que unes estampes que deixen constància que moltes top models haurien de tremolar en veure la vampiressa. Aquesta nena promet. ep