Mary Kate i Ashley Olsen van vendre una motxilla de 30000 euros

Semblava una missió impossible i elles ho sabien millor que ningú. No són bons temps els que corren i una bossa d'aquestes característiques era difícil de vendre. Però, finalment, les bessones més televisives dels Estats Units ho han aconseguit i, per tant, han aconseguit augmentar les seves vendes de forma massiva.
Una motxilla de pell de cocodril, valorada en uns 30.000 euros, va ser el primer que Mary Kate i Ashley Olsen van vendre de la seva nova col.lecció composta per nou bosses. El duo de dissenyadores va celebrar, fa uns dies, el llançament de la seva col.lecció de luxe amb un còctel a la botiga Montaigne Market de París.
Totes dues es van mostrar petrificades quan van descobrir que el primer en vendre va ser aquell bossa. "Va ser el primer que van agafar de les prestatgeries. Durant l'última crisi econòmica als Estats Units, l'únic que va funcionar va ser Hermés", va declarar Ashley a WWD.
D'aquí la seva sorpresa. No obstant això, aquest parell de bessones ha aconseguit cercar el foradet en el difícil món de la moda ja que fins a un geni com Christian Louboutin només té paraules d'admiració cap a elles, així com un instint protector.
"Em sento com un padrí per a elles. Les adoro a les dues. Són molt mones i molt llistes", va acabar dient el dissenyador dels prestigiosos sabates de sola vermella. Mentrestant, són molts els que segueixen pensant que el secret de Mary Kate i Ashley Olsen resideix en la "intemporalitat" de les seves col.leccions.