Robert Pattinson, l'home més sexi del món

És un actor pel qual sospiren milers de jovenetes a tot el món. Amb aquests ulls verds cristal.lins que hipnotitzen, aquesta barbeta de dos dies i aquest tros de cos d'impressió ha enamorat a tota una generació encarnant el romàntic vampir de la saga Crepuscle.
Les fans angleses ho tenen molt clar: Robert Pattinson és el noi més sexy que hi ha sobre la faç de la terra. L'actor s'ha encimbellat al capdamunt del pòdium, gràcies al suport de les que han caigut als seus peus gràcies a aquesta mirada misteriosa que també ha conquerit la seva nòvia dins i fora de les pantalles, Kristen Stewart.
És la segona vegada que Rob aconsegueix aquest premi i no és estrany en veure com sap seduir. Falta molt poc perquè li vegem convertint-se en un vampir casat al costat de Bella i la veritat és que les imatges de la seva romàntica i apassionada lluna de mel prometen portar les millors escenes de l'actor presumint d'abdominals.
Pattinson és l'home més sexi del món per sobre d'altres guapos com Orlando Bloom, Cristiano Ronaldo, Justin Bieber o el seu company, Taylor Lautner. Si és que Rob té alguna cosa que enganxa i molt.