'Bananity' la nova xarxa social es posa en marxa


En ple esplendor de les xarxes socials i en un moment en què país necessita de joves emprenedors, s'ha presentat aquest dimecres a Sant Cugat el projecte Bananity, una comunitat virtual en la qual les persones es defineixen a partir de tot allò que estimen o odien: un llibre, un restaurant, una companyia aèria o qualsevol altra filiació o fòbia. La plataforma connecta amb tots aquests loves i hates per poder recomanar als seus usuaris noves experiències i maneres de fer les coses, a més de donar l'oportunitat de descobrir persones amb els mateixos gustos i disgustos amb els quals es pot interactuar.

Per a aquest llançament, Bananity compta amb el còmic Andreu Buenafuente com a padrí. "He volgut aportar un granet de sorra al tipus d'iniciativa que crec que el país necessita per solucionar la crisi", afirma Buenafuente. "M'il · lusiona ajudar a un projecte que representa un munt de coses que m'agraden: joventut, talent, ganes, emocions, ambició (sana) i molt més".

Els primers loves and hates
Ja hi ha 16.000 bananities creades en la fase beta del projecte. Buenafuente, de fet, és la bananity més estimada en aquest començament. Entre les més debatudes es troben personatges com Mourinho, Leo Messi o Belén Esteban, sèries o cineastes com Lost, House i Tarantino, menjars com la xocolata i la truita de patates; accions com "alliberar adrenalina" i "fer el llit"; comportaments com "la impuntualitat"; empreses com Google i Skype, músics com Coldplay i Joaquín Sabina i polítics com Silvio Berlusconi.LAVANGUARDIA.CAT