Justin Bieber ha tornat a demostrar el seu èxit com a fenomen mundial.

El famós cantant de 17 anys d'edat anirà així per segona vegada al programa d'entreteniment presentat per Pablo Motos quan es compleix ara un any del seu primer pas per l'espai, que s'emetia aleshores a Cuatro.

La nova visita de Justin Bieber, en què previsiblement oferirà una petita actuació, ha mobilitzat als seus fans superant les 36.000 peticions per estar entre el públic assistent al plató.

A més de confirmar que el jove no ha perdut la seva capacitat de convocatòria, aquesta dada també ha batut el rècord de les 20.000 sol · licituds que va rebre la productora per al primer programa de Miley Cyrus, la famosa Hanna Montana.

De fet 7 i Acción, tal com ha informat en un comunicat, ha vist com el seu sistema de petició s'ha desbordat en les seves tres vies: la web d'Antena 3, el correu electrònic i la centraleta telefònica.

I no només dins d'Espanya. Un centenar de les peticions provenen dels seus seguidors de Portugal i França, mentre que les màximes concentracions provenen de les zones de Madrid, València i Barcelona.

L'artista canadenc, que es va fer famós a través dels seus vídeos penjats a Internet, parlarà amb Pablo Motos i les també famoses formigues Trancas i Barrancas del seu nou disc, Under The Mistletoe.