Kiko Rivera i Jessica Bueno esperen el seu primer fill

El col · laborador entrava en directe al programa de la sobretaula de Telecinco per deixar anar una bomba sobre el fill de la tonadillera: Jessica Bueno està embarassada i està planejant les seves noces amb Kiko Rivera. Encara que molts no auguraven molt futur per a aquesta parella està clar que el seu va molt de debò.

La seva relació va començar com una gran amistat que es va forjar a Hondures i després de passar per Supervivientes, la model i el jove es van adonar que no podien estar l'un sense l'altre.

Des que van donar a conèixer oficialment la seva relació a finals del mes d'agost, han estat inseparables i des del principi van deixar molt clar que el que sentien era de veritat i una cosa molt profunda.

Malgrat tot pronòstic, els dos joves segueixen vivint la seva preciosa història d'amor i sembla que a més molt aviat es convertiran en pares, fent àvia per primera vegada a Isabel Pantoja.

De moment Luis Rollán ha confirmat tant la futura maternitat de Jessica com seu pas per l'altar al costat del fill de la tonadillera i assegura que la parella ampliarà la informació en una gran exclusiva.EP