Mario Casas i María Valverde consoliden la seva relació

El rodatge de A Tres metros sobre el cielo va ser l'escenari en el qual es van enamorar el 2010. Mario Casas i María Valverde van traslladar al món real l'idil · li entre Hache i Baby, els protagonistes de la novel · la de Federico Moccia en què es va basar la pel · lícula.

Des de llavors, els actors han construït una relació consolidada, basada en la confiança, i comparteixen pis a Madrid. El seu amor no és incompatible amb el treball.

La gran pantalla els veurà junts de nou a La Mula, un film del britànic Michael Radford que encara no s'ha estrenat, i en Tengo ganas de ti, l'esperada continuació de 'A Tres metros sobre el cielo', que tornarà a dirigir Fernando González Molina i que ja s'està rodant.

A Maria, de 24 anys, que va debutar als 16 anys a La flaqueza del bolchevique, no el molesta que el seu nòvio sigui parella de la guapa Blanca Suárez en la sèrie i de Clara Lago en el film. Això, tot i que l'any passat hi va haver rumors d'idil · li entre Mario i aquesta última actriu madrilenya.

L'actor de 25 anys, que va interpretar al policia Aitor a Los hombres de Paco, va desmentir les elucubracions que el vinculaven a Lago i va confirmar la seva relació amb Maria, un romanç que la parella no es molesta a ocultar.

Com a prova d'això figuren les imatges que publica avui la revista Semana. Les fotografies retraten als joves com qualsevol parella, passejant pels carrers de Madrid després de passar per un supermercat.

Els nois apareixen abillats amb roba de 'sport', carregant les bosses de la compra, visiblement feliços, rient, xerrant despreocupats i compartint abraçades i carícies, mentre fan el camí de tornada a casa.