Pioneer DJ i el seu nou controlador, el DDJ-ERGO-V

Pioneer DJ incorpora un nou controlador al seu catàleg, el DDJ-ERGO-V. Aquest controlador de disseny únic posa èmfasi en l'experiència de punxar, combinat amb un instintiu "Modus Operandi" del programa (inclòs) Virtual DJ Limited Edition de Atomix Productions.

El DDJ-ERGO-V aporta senzillesa a la preparació i al directe, sense comprometre la qualitat de so o la funció. Amb una mida portàtil i un tacte robust es complementa amb un simple cable d'alimentació per al teu ordinador portàtil.

La majoria de controls i efectes estan distribuïts de forma intuïtiva i llestos per funcionar amb el primer toc de botó. Els accessos ràpids inclouen control de 4 plats, filtres, EFX, Hot Cues i Bancs de memòria per Samples i Loops. Característiques increïbles per aquest preu com el seu circuiteria d'àudio d'alta qualitat presa de les taules de mescles de rang superior de Pioneer i opcions de doble posició, el que significa que el DDJ-ERGO-V oferirà un gran atractiu.

El DDJ-ERGO-V arriba amb el programari Virtual DJ Limited Edition de Atomix Productions incorporat, i es pot utilitzar directament des del controlador. Equipat amb funcions de les que ni tan sols els programes de rang superior poden presumir, Virtual DJ LE permet la dels DJs scratch, barrejar i afegir efectes a la seva música i vídeos sense haver de pagar més per l'actualització. Per sobre dels 4 plats amb "autosync", tenen accés instantani a 8 mostres, loops intel · ligents i molt més. Patrons de ritmes automàtics, dibuix d'ona de gran detall i una interfície que permet un control senzill de la pista en la barreja.

Un nou enfocament del DDJ-ERGO-V afegeix una dimensió visual a l'art de punxar. "Premi Control" utilitza els llums per ressaltar quines funcions estan activades, quin grau de sincronia té la barreja i què pista està sonant.