Rockstar promet "una atrevida nova direcció" amb 'Grand Theft Auto V'

La companyia Rockstar ha comentat els primers detalls del pròxim 'Grand Theft Auto V'. Rockstar ha confirmat que el joc es desenvoluparà a la ciutat dels Sants i als seus voltants, i promet que serà "el joc més gran i més ambiciós que ha creat". El títol està en ple desenvolupament i ja s'han pogut veure les primeres imatges.

La saga 'Grand Theft Auto' ha aconseguit fer-se amb un prestigi entre els usuaris i la crítica que creix amb cada lliurament. L'expectació per un nou joc de la saga no ha parat d'augmentar des que Rockstar confirmés el 25 d'octubre la cinquena entrega de la saga. Rockstar va citar els usuaris per al 2 de novembre, dia en què presentaria el primer tràiler del joc. La companyia va complir amb la seva paraula i ara comenta alguns detalls sobre el títol.

Rockstar North és l'encarregat del desenvolupament del joc, que actualment està en "ple desenvolupament". Els fans de la saga podran gaudir de les característiques clàssiques de la saga, encara que la companyia promet "una atrevida nova direcció en la llibertat en món obert". Sense revelar detalls, la companyia sí que ha concretat que la narrativa, la jugabilitat basada en missions i el multijugador en línia seran factors claus del nou títol.

Sobre la història no s'han donat detalls específic, encara que la companyia assegura que el joc "se centra en la recerca del totpoderós diners en un reinventat Sud de Califòrnia en l'actualitat".