Com serà el nou any? Horòscop 2012

L'horòscop 2012 ve amb bones expectatives, gràcies al fet que aquest any, Neptú fa un trasllat important que passa cada 14 anys més o menys, però aquest any és especial perquè Neptú torna a casa i es queda en el seu signe de regència, Peixos, fins el 2026, tot i que ja va tenir un pas per aquest signe a la primavera-estiu del 2011. En l'horòscop 2012 comença la seva estada més llarga i la seva influència serà determinant en l'espiritualitat, en la creativitat i la consciència energètica. Ens interessarem més per tot el místic i metafísic, atraient-nos de manera profunda i generant canvis en la humanitat, que buscarà respostes fora del palpable. La influència de Neptú supera els límits de la realitat material i ens porta a un pla espiritual superior, difícil de comprendre pels científics, perquè no té una mesura i moltes vegades cap explicació científica, simplement se sent el canvi a un nivell superior.

Horòscop 2012 per els Signes de Foc; Àries, Lleó i Sagitari
Per als signes de foc, el 2011 va ser un any d'esforç i lluites, però també de recompenses. El 2012, Neptú afavoreix l'espiritualitat d'aquests signes i els aporta harmonia i estabilitat emocional, els signes de foc experimentaran el seu costat més positiu en les relacions afectives, la parella, les relacions socials i l'espiritualitat.

Horòscop 2012 per els Signes d'Aire; Bessons, Balança, Aquari
Després d'un 2011 de planetes lents, confabulats en alineacions desfavorables per a aquests signes, cal destacar que han sortit enfortits. Aquest any la influència de Neptú col.labora positivament en aquests signes, així que, si al 2011 han superat els problemes de salut i els tripijocs financers, sobreportarán positivament el 2012. També es veuran afavorits aspectes com la sexualitat, la transformació i tot el relacionat amb el treball i la vida familiar.

Horòscop del 2012 per als Signes de Terra; Taure, Verge i Capricorn
Els últims anys han estat de canvi i transformació, ara comencen a sentir que necessiten recollir els fruits que s'han sembrat. Aquest 2012, Júpiter i Neptú fan una aportació especial per als signes de terra, portant-los prosperitat econòmica i evolució espiritual. Amb aquestes dues característiques especials el 2012 serà bufar i fer ampolles per als signes de terra, sent els seus aspectes més positius la llar, la família, la salut emocional, els negocis, i les amistats.

Horòscop del 2012 per als Signes d'Aigua; Càncer, Escorpió, Peixos
Els signes d'aigua porten diversos anys amb algunes influències planetàries com la de Saturn, Plutó i Urà, que no han fet precisament el camí més fàcil per als signes. Aquest 2012 començarà igual, però a mesura que passin els mesos notaran el canvi i la millora en els aspectes més negatius que venien presentant, ja que la influència espiritual de Neptú afavorirà als signes d'aigua el 2012. Els aspectes més positius per a aquests signes seran: la salut, la comunicació, la formació, l'adaptació als canvis, el treball i la família.