Anonymous descobreix la discografia completa de Sony


La guerra acaba de començar, el tancament de Megaupload ha significat l'inici de l'atac frontal entre els internautes i activistes en línia, hackers i simpatitzants, contra el poder que pretén controlar i mantenir les mateixes lleis dins i fora de la xarxa. Megaupload, més enllà dels vicis i virtuts dels seus amos, ha obert la bretxa per la qual es dessagna en el futur els nous conflictes d'internet.

Anonymous contra Sony, un atac frontal, Anonymous acaba de posar a disposició de tots els interessats a internet diversos enllaços a la capçalera del seu lloc web, Pastebin.com, en els quals es pot accedir a la discografia completa de Sony: tots els usuaris podran descarregar tots els àlbums musicals produïts per Sony gràcies a aquesta acció fulminant de Anonymous.

Ja ho havien dit els missatges de Anonymous, el dels atacs de denegació de servei (DDoS) que han afectat a diverses pàgines webs del govern nord-americà i algunes discogràfiques i webs afins era només una pantalla, com van dir en alguna entrevista, és la punta de llança de nous atacs molt més fulminants i destructius, que arribaran no només a les empreses de l'entreteniment com Sony, sinó també a les oficines i serveis del mateix govern dels EUA

La guerra ha començat, amb l'artilleria pesada, Anonymous publica tots els discos de Sony i dóna un cop d'autoritat a la xarxa, els internautes manen, tomben SOPA / PIPA i ara descobreixen els discos de Sony. El web Pastebin ha publicat aquests enllaços ia través d'ells els internautes, sense necessitat de tenir i als serveis Premium de Megaupload, es fan dels links necessaris per descarregar-se la discografia completa, ordenada alfabèticament per any i artista, de Sony.

Anonymous declara la mort de Sony, ia la resta de les empreses discogràfiques i del cinema que van oferir el seu suport públic als projectes de llei SOPA i PIPA. Ja l'ambient a la xarxa estava bastant caldejat, i després d'un dia d'èxit com el 18 en què prop de 10.000 portals webs, encapçalats per Wikipedia, van interrompre els seus serveis per un període de temps de 24 hores, el tancament de Megaupload el dia després va significar una revenja des del poder que ara ha vist la seva resposta des de baix, des del més ocult de la xarxa: el fet que Anonymous descobreixi tota la discografia de Sony demostra la seva fortalesa.

Tot i que Anonymous ha declarat la guerra a totes les discogràfiques, en el cas particular de Sony, el fet de ser una de les principals veus en aquest concert de la censura en línia ha permès que els hackers de Anonymous declarin públicament en un dels seus missatges que aquesta companyia "havia signat la seva sentència de mort". Però Sony no serà l'única perjudicada, Anonymous ha promès que es preparen nous atacs contra els altres tres grans de la música, per la qual cosa caldrà estar atents en el quedi de setmana perquè moltes sorpreses estan per venir.

Una vegada més, després dels successos de PlayStation Network, Sony torna a ser vulnerable a l'acció de Anonymous. Tots els discs barra oberta per a ser descarregats. Qui serà la propera?