Beyoncé té el síndrome de Michael Jackson?

Potser és la llum, l'enquadrament o el simple photoshop però la cantant surt completament blanca i lluint una imatge completament artificial i allunyada de la realitat, cosa per la qual ha estat durament criticada.

La afroamericana ha fet un dels seus posats més sensuals. Amb un suggerent body i sobre un llit amb un cobrellit molt felí, la cantant es va deixar fotografiar lluint una oxigenada cabellera rossa i un to de pell com a mínim palid.

Lluny de lluir la seva preciosa pell de color cafè, la imatge mostra una Beyoncé extremadament pàl.lida semblant més aviat que la de la foto no és altra que la seva germana bessona sueca.

Una imatge que ha enfurismat a molts no només per mostrar una imatge completament irreal sinó perquè l'han titllat com un mal gest cap a la seva herència afroamericana, segons recollia 'RadarOnline'.

No és la primera vegada que critiquen la cantant per haver 'blanquejat' seu cutis a base de photoshop. El 2008 també es va aixecar la polèmica quan Beyoncé va ser ambaixadora de L'Óreal quan la van retratar en un primer pla en el qual es veia l'artista estranyament pàl.lida.

Encara queda saber si aquesta imatge va ser una ordre de Beyoncé o si es tracta d'un relliscada a l'hora de quadrar l'enllumenat.