Deu rareses tecnològiques per al 2012

Les pissarres tàctils creixen en grandària
1. Sharp ha presentat la Aquous Board Televisió, una televisió-pissarra de gran format, disponible en 60, 70 i fins a 80 polzades en la qual es pot escriure o dibuixar amb els dits o amb una ploma i que funciona amb el sistema operatiu Windows 7.
Els robots també pinten
2. Ja coneixíem les seves capacitats per parlar i ballar, però els robots també han demostrat que són capaços de dibuixar. La firma vietnamita Tosy ha presentat el robot humanoide SketRobo, que és capaç de prendre paper i ploma i realitzar complexos dibuixos. De moment només està capacitat per dibuixar les imatges guardades en el seu sistema però la signatura planeja incorporar un programa de reconeixement facial i sensors que li permeten dibuixar rostres humans.
Mòbils
3. Sense les pretensions dels telèfons d'alta gamma la companyia Xpal Power ha llançat el SpareOne, un mòbil que s'ofereix com el més senzill i durador del mercat gràcies a una bateria de Energizer que compta amb una durada de 15 anys. Una pantalla inexistent, sense càmera de fotos i molt menys internet, el SpareOne té una autonomia de 10 hores de veu per no quedar-se sense bateria en els moments més necessaris.
Per als que ho vulguin veure entre les seves mans i analitzar la seva bateria AA, la companyia acudirà al Mobile World Congress de Barcelona, ​​que es desenvoluparà entre el 27 de febrer i l'1 de març.
Complements per a smartphones
4. La start-up GoPano ha donat a conèixer la seva perifèric 360 º. Un dispositiu que permet realitzar gravacions panoràmiques i de 360 ​​º amb l'iPhone 4 S. GoPano ha presentat el dispositiu en la seva versió 'mini' que es vendrà a un preu de 79 dòlars. De moment només està disponible per a Apple però estan treballant en una versió per Android.
5. A prova de piscines i banys al mar, la californiana Liquipel ha llançat un fina capa de revestiment per convertir en impermeables els mòbils. Per 59 dòlars, més despeses d'enviament, es pot aconseguir que aquest gas evita més d'un problema inesperat amb el mòbil.
6. Qui va dir que l'iPad no es podia convertir en una autèntica màquina recreativa? La companyia ION ha presentat nous productes de la seva marca Icade. Els nous accessoris converteixen l'iPad o l'iPhone en tota una màquina recreativa arcade. Els dispositius estan disponibles des dels 49 dòlars.
Música
7. Aha Ràdio ha presentat un acord amb els fabricants de cotxes Subaru i Honda. A partir de 2013 tots els cotxes comercialitzats per ambdues marques comptaran amb un dispositiu Aha que permetrà als conductors integrar totes les seves preferències musicals de l'iPhone i iPod a l'equip de música del cotxe i poder compartir les seves preferències musicals al cotxe que voleu suprimir .
El dispositiu es podrà adquirir també amb els equips de ràdio per al cotxe de Kenwood a partir d'aquesta primavera.
8. Per poder escoltar la teva música preferida a qualsevol lloc Eton ha presentat la seva última novetat, el Eton Rukus, un sistema d'altaveus que funcionen amb Bluetooth i que està equipat amb un panell solar de 40 polzades amb capacitat per recarregar una bateria interna de liti en sis hores. Per als dies d'ombra, també disposa d'un adaptador al corrent elèctric. Es comercialitzarà a partir del segon trimestre de 2012 i tindrà un preu aproximat de 150 dòlars.
Cambres de fotos
9. Polariod ha presentat al SC1360, una càmera de fotos que ja ha estat definida com la smart càmera. És una compacta tan fina com un smartphone i compta amb una pantalla tàctil, un sensor CCD de 16 megapíxels i un zoom òptic de tres augments. Per no perdre el temps amb cables, Polaroid l'ha dotat amb wifi perquè la pujada a les xarxes socials sigui automàtica.
Regals per sorprendre
10. L'opció de poder aconseguir una llauna de cervesa, o de qualsevol altra beguda, ben fresqueta en només quatre minuts es pot convertir en un atractiu regal per més d'un. LG ha llançat la miniheladera Blast Chiller, que es pot col · locar al costat del calaix de les verdures del frigorífic i pot refredar en tan breu període de temps dues llaunes de refresc o una ampolla de vi.