Un 'sex shop' ecològic a Alemanya

Són compatibles el respecte als drets dels animals i l'ús del cuir en les pràctiques sadomasoquistes? Ara sí, després de l'obertura del primer 'sex shop' ecològic i vegà d'Alemanya, on fuets, esposes i consoladors són políticament correctes.

Al principi, l'objectiu de la botiga era facilitar l'exploració del sexe a través exclusivament de productes ecològics, i després vam decidir fer un 'sex shop' purament vegà 'Other nature' (Una altra naturalesa), la botiga alternativa de sexe, com diu la seva eslògan, es poden trobar tampons biològics, preservatius i vibradors ecològics, i peces eròtiques de l'anomenat 'cuir vegà' (una imitació de la pell animal) o fabricades a partir de càmeres de bicicleta.

"Al principi, l'objectiu de la botiga era facilitar l'exploració del sexe a través exclusivament de productes ecològics, i després vam decidir fer un 'sex shop' purament vegà", explica la copropietària d'aquest negoci berlinès, Anne Bonnie Schindler.

Segons la seva opinió, el veganisme (una ideologia que rebutja el consum de productes d'origen animal), l'ecologia, el desenvolupament sostenible, el consum responsable, el feminisme i la curiositat per explorar tots els racons de la sexualitat no són idees independents i estanques

.
EFE