'Will Power' és un somni convertit en realitat, és un recordatori a mi mateix

El productor i membre dels Black Eyed Peas està preparant un planter femení de luxe per al seu pròxim disc. El cantant ha donat alguns noms, entre els quals hi ha LMFAO, Britney Spears, Mick Jagger, Shakira o Alicia Keys entre d'altres.

En declaracions a la ràdio britànica Capital FM, Will.I.Am ha explicat que el seu pròxim treball en solitari 'Will Power' és un somni convertit en realitat i que això es veurà reflectit en les lletres de les cançons.

"És un recordatori a mi mateix, per mantenir lluitant pel somni, mantenint viu. El vaig somiar (el disc) quan tenia 15 anys, 20 anys després he pogut traslladar la idea d'un somni a la realitat", detalla el cantant.

Ell mateix ha confirmat que ha comptat amb artistes de primera fila com col · laboradors: Alícies Keys i el grup suec de house Swedish House Màfia en un dels temes o una cançó "realment boja" amb Britney Spears.

A més, Will.I.Am ha confessat que entre les seves col · laboradors es troben també Shakira, LMFAO, Busta Rhymes, Eva Simons, Swizz Beatz, Jennifer Lopez i Mick Jagger. El resultat final està previst que es publiqui a finals d'aquest mateix any.