El Dia de Sant Valentí reparteix amor en un 'doodle' de Google

Com milions de persones a tot el món, Google també celebra avui el 14 de febrer, el Dia de Sant Valentí. Amb un 'doodle' en forma de vídeo musical, el gegant d'internet es posa a repartir fletxes al mateix temps que Cupido en aquest dia tan assenyalat. Google assenyala el Dia de Sant Valentí en la forma un curt animat que relata una història d'amor. Dos joves s'enamoren sota la interpretació de Tony Bennett del clàssic de Hank Williams 'Cold balada blues, Cold Heart' per cortesia de Columbia Records i Sony / ATV.
A la primera imatge del 'doodle' apareix un noi que sosté un regal de Sant Valentí amb el logotip de Google de fons i en fer clic en ell la història del dia dels enamorats es posa en marxa. El gegant americà llança un missatge al món en forma de relat: l'amor no és un intercanvi de regals. Google dóna un altre significat al 14 de febrer, el popular dia dels enamorats, que els centres comercialescelebran amb tots els luxes. La conquesta del cor no segueix un camí ple d'obsequis sinó un sentiment autèntic.
El noi de l'animació intenta conquerir la noia que salta a corda a força de regals. Cap la sedueix, ni flors, ni bombons, ni roba ... Només quan el noi es dóna per vençut i troba a Google una corda per acompanyar la noia, aconsegueix que es fixi en ell i cau rendida als seus braços.
A prop del final de l'animació de 70 segons, es mostra una composició amb tot tipus de parelles representant l'amor, fins i tot el que sembla ser una parella del mateix sexe, un detall que moltes persones ja han destacat a Twitter avui.
No obstant això, no és la primera vegada que Google sorprèn el Dia de Sant Valentí amb un 'doodle'. L'any passat va crear un colorit 'doodle' on un cor substituir a la primera "O" del logo de Google per celebrar la importància de l'amor ..