Nous rumors sobre un iPad 3 Quad Core amb LTE

En les últimes setmanes, diverses fonts ens feien veure ja pràcticament un iPad 3 amb processador de quatre nuclis i connectivitat LTE. Bloomberg ens va parlar fa poc sobre els mateixos rumors, i ara és BGR qui ens porta fotos del que serien captures de pantalla d'un suposat prototip de iPad 3.

En aquestes imatges s'aprecien detalls obtinguts mitjançant l'eina de desenvolupament i anàlisi d'errors iBoot. Si aquestes dades són certes, podríem fer-nos a la-ja existent-idea que veurem dos tipus d'iPad, coneguts com a models J1 i J2, que representarien el model sol WiFi i el model GSM / CDMA / LTE.


D'aquestes dues versions ja s'ha parlat també amb anterioritat, de manera que els rumors segueixen la mateixa línia i apunten a un mateix resultat. El processador que Apple faria servir en l'iPad 3 seria el rumorejat A6, que segons les imatges, marca com a número de model el S5L8945X. Com comentàvem al principi, aquest processador seria el primer de quatre nuclis que Apple integraria en un dispositiu iOS, convertint-lo en el més ràpid fins ara.