El fundador de Megaupload concedeix la seva primera entrevista

El fundador de Megaupload, Kim Schmitz-àlies Dotcom-va assegurar en la seva primera entrevista després d'haver obtingut la llibertat condicional que els Estats Units té evidències que proven la seva innocència.

Dotcom està a l'espera de l'inici a l'agost del procés d'extradició que va demanar EUA després de la seva detenció el gener passat amb tres executius de Megaupload a la seva mansió als afores de Auckland, en un operatiu internacional que va incloure el tancament del seu portal i detencions a Europa.

Els càrrecs aixecats pel departament de Justícia dels Estats Units per donar inici a l'operatiu contra el seu portal, va explicar, representen només una petita fracció de la situació. "Per cada correu electrònic que s'inclou en l'acusació, jo tinc altres cent per refutar", va dir al diari New Zealand Herald.

L'informàtic alemany també va acusar les autoritats nord-americanes de presentar només un costat de la moneda. "Com es trien (les evidències) de manera que són tan enganyosos i tan maliciosos?", S'ha preguntat Dotcom, i va recordar que mentre va estar detingut es deia a si mateix: "Ells no poden guanyar".
20minutos