Ooparts - Una altra humanitat en el passat

Els Ooparts són objectes fora del seu temps, potser pertanyien a una altra humanitat del passat. Podem donar algun exemple de Ooparts, per exemple el martell de Texas, és un objecte el qual no correspon amb la realitat ja que es tracta d'un martell incrustat en pedra que té una antiguitat de 140 milions d'anys. Un dels Ooparts que més desconcerten a la ciència és aquest martell que incomprensiblement la datació obtinguda per les anàlisis hauria de ser un error, però de moment no es troba tal error. El martell de Texas que va ser descobert el 1936, és un martell de ferro amb el mànec de fusta, el mànec d'aquest martell s'ha convertit en carbó per les temperatures assolides sota la terra durant sembla que 140 milions d'anys.
Un altre dels Ooparts que també desconcerten força a la ciència és un crani de fa 40000 anys amb un tret al cap, la pregunta és, ¿qui tenia armes de foc fa 40000 anys?.

D'aquests estris o artefactes que estan fora del seu temps hi ha una gran varietat, poden veure alguns punxant el següent enllaç: Els "Oopart" un enigma trencaclosques de la ciència.
Si unim els artefactes "Ooparts" i algunes construccions que han pogut ser descobertes i de les quals no es coneix com van poder ser construïdes, ja que es devia tenir uns coneixements en arquitectura que fins i tot en l'actualitat sembla que no es poden obtenir amb la mateixa exactitud i perfecció, amb la qual científics en alguns casos ja comencen a plantejar-se que va poder haver una altra humanitat en el passat, que va ser tant o més avançada que la humanitat actual.
Si hagués existit una humanitat en el passat, cosa que pot ser totalment acceptable, corren llegendes de la atlántida, diluvi universal del que parlen en la bíblia, l'esfinx d'Egipte s'està datant 10000 o 15000 anys més antiga que les piràmides d'Egipte, i bastants dades mes que no podem incloure en un sol article.

Les probabilitat que hagués en el passat una altra humanitat la qual per algun tipus de cataclisme a nivell mundial hagués desaparegut i molt probablement alguns petits grups humans de supervivents van haver de tenir la difícil tasca de començar de nou, en l'edat de pedra.
La creença o la probabilitat d'haver existit una civilització en el passat tant o més avançada que la humanitat actual, és comú i totalment acceptable. A part en la consciència col · lectiva aquesta probabilitat fa algun temps que ens sembla una cosa molt possible. S'han realitzat pel · lícules com el planeta dels simis, Mad Max, Stargate, viatge en el temps, segurament hi ha algunes altres pel · lícules que tenen com a argument alguna cosa per l'estil d'un cataclisme i la posterior tornem-hi de la civilització. Però clar són pel · lícules, lluny de la realitat, el que volem dir que aquesta visió o imaginació és al nostre subconscient, no en totes les persones, però si en un gran nombre de persones, també ningú es creia que no podien existir piràmides a Bòsnia i ara resulta que si existeixen.
Un passat diferent en el qual la humanitat avanço abans del que es creia, per després tornar a l'edat de pedra. Els Ooparts que es coneixen i els que segurament estan ocults demostren que va haver d'existir una altra humanitat en el passat. Queda de provar aquesta teoria però cada vegada és més acceptable aquesta, entre la comunitat científica.