El popular sofà inspirat per Space Invaders es converteix en real

El sofà Alien creat pel dissenyador Igor Chak és una d'aquelles idees que han donat la volta a la web un parell de vegades i que tot aquell amant dels videojocs ha desitjat tenir en el seu saló.

Encara que en un primer moment Chak publicar el disseny del sofà a la seva web, fins ara era només això, un disseny. No obstant això, acaba de començar a vendre a través de la botiga integrada en la seva pròpia web.

El sofà està construït en part en pell i té un disseny retro molt atractiu. Costa 5.000 dòlars nord-americans i es lliura en un termini de dos a quatre setmanes.

Segons ha explicat el dissenyador, de moment es vendran només algunes unitats limitades del sofà, que es fabrica a Califòrnia, Estats Units.

Chak va crear el disseny clarament inspirat en el popular videojoc Space Invaders, encara que no és idèntic als alienígenes del videojoc ni, per descomptat, un producte oficial. No per això és menys atractiu, en qualsevol cas.

A més, el dissenyador s'ha animat amb un altre moble inspirat en el món dels videojocs. En aquest cas es tracta d'una prestatgeria que imita el disseny dels nivells de Donkey Kong, el popular arcade on va néixer la mascota de Nintendo, Mario.

De moment, Chak no ha anunciat si té plans també de convertir aquest disseny en una prestatgeria real per a la venda.