Europe torna amb un nou disc, 'Bag of Bones'


La mítica banda de rock sueca Europe, responsable d'un dels grans i alhora més injuriats èxits dels anys vuitanta, The Final Countdown, acaba de publicar en els països nòrdics un nou disc d'estudi, Bag of Bones.
En el seu també nova pàgina web, Europe ofereix la possibilitat de gaudir del videoclip del single de presentació Not Supposed to Sing the Blues, que acompanya el llançament de Bag of Bones.

Els suecs tenen prevista a més una gira a l'altura del seu nom, que començarà dilluns que ve a Breslau (Polònia) i passarà per Suïssa, Alemanya, Bulgària, Noruega, Finlàndia, França i múltiples parades al Regne Unit, amb final l'1 de desembre a Londres. Segons el llistat de la seva pàgina, el grup no té dates previstes a Espanya.

Fusionant elements del heavy metal, el rock dur i un engolat sentit de la melodia, Europe va aconseguir la fama internacional amb el seu tercer àlbum, The Final Countdown (1986), amb vendes milionàries per tot el món.

La pèrdua de popularitat del gènere en el qual havien llaurat el seu èxit els va portar a un llarg descans el 1992, al qual van posar fi el 2003.