Jennifer Love Hewitt recupera la seva imatge més sensual a la sèrie 'The Client List'

L'actriu Jennifer Love Hewitt, les exuberants corbes fondre a més d'un a finals dels noranta, recupera la seva imatge més sensual gràcies a l'estrena de la sèrie The Client List, en què interpreta una mare soltera que s'endinsa en el món de la prostitució.

Als seus 33 anys la que va ser considerada reina del terror de disseny, aquell gènere on la intèrpret va contribuir amb la seva facilitat per al crit histèric i l'escot generós en pel · lícules com Sé lo que hicisteis l'últim estiu (1997) i la seva seqüela, torna a la primera línia amb un drama basat en la pel · lícula per a televisió homònima que va protagonitzar el 2010.

Estic orgullosa d'una sèrie provocativa que deixa molt espai a la imaginació I ho fa recuperant la figura estilitzada que la va convertir en objecte de desig. "La sèrie és molt sexy i provocativa, però aquesta no és la meva naturalesa. No és una cosa que hagi mostrat en anteriors pel · lícules, i alhora em resulta divertit i fascinant. Soc a l'edat adequada per fer aquest pas. Si ho hagués fet abans semblaria més indiscret però ara tinc una gran confiança en la meva sexualitat ", va manifestar Hewitt.