Rihanna, Jennifer Love Hewitt, Demi Lovato o Lady Gaga al natural

S'ha acabat això de tapar els porus amb capes i capes de make up. És moment de deixar a la pell respirar i lluir un look transparent. Cada vegada són més les estrelles que opten per mostrar-se tal i com són, deixant clar que el maquillatge és, sobretot, un mer instrument per potenciar la bellesa natural.

Aquesta vegada ha estat la de Barbados la qual ha optat per donar un respir a l'allau de fotografies seves provocant al personal i ha preferit ser una mica més recatada.

Seguint l'estela d'altres artistes ha decidit dir 'adéu' durant una estona al maquillatge i mostrar una imatge seva molt més natural i fresca.

No hi ha dubte que la bellesa de Riri no necessita al · licients. I és que ja deia Jennifer Love Hewitt de dur la cara rentada serà 'el nou negre' (és a dir, l'imprescindible) pel que fa a looks es refereix.

Rihanna s'ha sumat costat d'altres com Demi Lovato o Lady Gaga a aquesta particular moda de desposseir dels productes de bellesa i apostar per la naturalitat absoluta i el resultat és, si més no, excel.lent.