Rihanna, nou topless a Facebook

Com ja ho fes el passat estiu després de passar les seves vacances al sud de França i nord d'Itàlia, l'artista de Barbados ha volgut deixar testimoni gràfic de la seva última escapada hivernal a Hawaii a les xarxes socials.

La cantant Rihanna ha volgut mostrar a tots els seus fans a través de la seva pàgina personal de Facebook, en què compta amb més de 54 milions de seguidors, que bé que s'ho va passar en les paradisíaques illes a principis d'any, topless inclòs.

En diverses de les 169 instantànies, la intèrpret de Love the way you lie apareix pràcticament submergida en un llac sense la part superior del seu biquini que subjecta en una mà. Feliç i eufòrica, Rihanna tapa amb el seu braç el seu pit en les fotografies que acaba de penjar a la xarxa social per a delit dels seus milions de fans.

En aquest inesperat reportatge fotogràfic datat a finals de gener d'aquest mateix any, l'ex del raper Chris Brown apareix envoltada d'amics i, com no, d'ampolles d'alcohol. Serà aquesta l'enèsima forma de Rihanna de cridar l'atenció?