Samsung Galaxy S2 s'actualitza a Android 4.0

Els usuaris del Samsung Galaxy S2 estan de permanent enhorabona. I és que des del principi, la companyia coreana Samsung ha garantit l'actualització dels seus terminals més avançats a l'última versió del sistema operatiu Android, també coneguda amb la numeració de 4.0 o amb el sobrenom de Ice Cream Sandwich. D'aquesta manera, els usuaris del novíssim Samsung Galaxy Note també podran provar les mels d'aquesta nova actualització amb suculentes novetats. Els usuaris del Samsung Galaxy S original, per la seva banda, tindran ocasió de instal · lar un Value Pack (un paquet de dades especial) que porta amb si algunes de les novetats més interessants de Ice Cream Sandwich, sense que l'usuari hagi de canviar de versió i veure compromès el rendiment del seu terminal. Com dèiem, però, avui les bones notícies són per als propietaris d'un Samsung Galaxy S2. I és que l'actualització ha començat a Espanya, ara també per als usuaris associats a una operadora.

No és un rumor ni un desig latent. Res més lluny de la realitat. En aquest ocasió, ha estat la mateixa companyia Samsung a Espanya l'encarregada d'anunciar la disponibilitat d'aquest paquet de dades a través del seu compte oficial a Facebook. Segons ha explicat la signatura, l'actualització a Android 4.0 per al Samsung Galaxy S2 vinculat a Vodafone ja es troba operativa i instal · lable a través del programari ideat per Samsung. Ens referim a Kies, és clar. D'aquesta manera, si tens l'actual vaixell insígnia de la coreana a les teves mans ia sobre està associat a Vodafone, tens l'oportunitat de descarregar l'actualització des d'aquest mateix moment, connectant el telèfon a l'ordinador amb un cable USB i obrint el programari Kies que ja hauràs de tenir instal · lat al sistema. Si no és així, et recomanem que accedeixis a la pàgina de Samsung per iniciar la descàrrega i posterior instal · lació. Tanmateix, hem de indicar-te que la signatura també permet una actualització via FOTA (Firmware Over The Air) el que et evitarà embolics de cables, ja que no caldrà que connectis el telèfon a l'ordinador. De cap manera.

Sobre aquesta actualització, Samsung també ha anunciat que les versions en català, gallec i euskera es donaran a conèixer en les pròximes setmanes, de manera que per ara, només hi ha la possibilitat d'actualitzar en espanyol. Finalment, hem d'indicar que Samsung encara no ha ofert dades sobre l'actualització a Android 4.0 dels Samsung Galaxy S2 lliures, ni tampoc dels terminals associats amb altres operadores com Orange, Movistar o Yoigo. Haurem d'esperar una mica per conèixer més detalls sobre aquests nous paquets de dades, que no haurien de trigar molt, d'acord amb les previsions globals que té Samsung. Aquesta informació es donarà a conèixer d'igual forma a través de la pàgina oficial de Samsung a Facebook, de manera que romandrem atents a qualsevol novetat que es pugui produir sobre això.