Adele supera en vendes a Michael Jackson

Quan aquesta jove britànica es va posar a escriure cançons per a un nou àlbum després d'una relació sentimental fallida, és més que probable que mai pensés que el seu dolor es convertiria en or pur.

De fet, tant ha estat així que el seu disc 21 ha aconseguit superar en vendes al mític àlbum Thriller de Michael Jackson al Regne Unit.

Segons ha publicat Official Charts Company-empresa encarregada de comptabilitzar les vendes de discos al país anglès-, l'àlbum d'Adele ha assolit un total de 4.274.300 còpies venudes. Superant així en 500 còpies les vendes del disc més venut del Rei del pop al país anglosaxó.

Però aquest rècord no ha vingut sol. Perquè Adele no només ha superat a Jackson pel que fa a vendes al seu país, sinó que a més ho ha fet a la velocitat de 20.000 còpies venudes a la setmana-durant les últimes quatre setmanes-.

Tanmateix, aquest és només un mèrit més que afegir a la llarga llista de la jove cantant. Llista que inclou 8 premis Grammy, 3 Brit, tres singles número u de forma consecutiva i un llarg etcètera. I ara, a més, col · locar com la persona més popular del seu país.