Britney Spears la lia a X-factor

Encara ni ha començat el programa i Britney Spears ja ha desencadenat la polèmica. La nova jutge del xou capitanejat per Simmon Cowell és el centre de tota l'atenció després d'haver aixecat de la cadira durant l'actuació d'un aspirant.

Aquests dies s'estan celebrant les primeres audicions per tot Estats Units per elegir els futurs candidats que passaran a formar part del programa. Durant un dels càstings a Austin un aspirant es va atrevir a provar sort davant del jurat amb un dels èxits de Spears 'Hold It Against Me'.

Segons recull la web TMZ, enmig de l'actuació del concursant la cantant "es va aixecar de la cadira". Els mitjans nord-americans es fan ressò en les seves edicions digitals del 'plantada' de la princesa del Pop dient que es va sentir "molesta" per la cançó escollida.

No obstant això, la pròpia Spears no ha trigat a contestar als rumors i ha dit que, simplement, "es va aixecar per prendre un descans". És més, va utilitzar Twitter per aclarir els dubtes i va contestar al fil del hashtag que s'havia creat després de la notícia: · # Britneywalksoff??? (Britney s'ha aixecat?).

"Només em vaig aixecar per prendre un descans. M'ho estic passant més bé!, Tuiteó la intèrpret de 'Baby One More Time'. També un membre de l'equip del programa va explicar a TMZ que la versió donada per Britney era la veritable," només es va prendre un descans ".