Escolta la nova cançó de David Bisbal amb Cali i El Dandee, la cançó de l'Eurocopa 2012

David Bisbal ha estrenat ja el vídeo de la seva cançó 'No hi ha 2 sense 3', que serà el tema oficial de l'Eurocopa 2012 de Polònia i Ucraïna. El cantant interpreta aquesta cançó al costat del duo Cali i El Dandi, tal com ell mateix i el mateix duo anunciar a Twitter fa unes setmanes. Ara, per fi, es coneix ja el vídeo que acompanya el tema d'aquesta gran cita del futbol continental.

Amb la signatura del prestigiós compositor musical RedOne, productor d'artistes de la talla de Lady Gaga, Jennifer López o Paulina Rubio, la cançó és una versió del tema 'Gol' del grup Cali i El Dandi i que formarà part de les promocions de Telecinco , cadena que s'encarregarà de retransmetre l'Eurocopa 2012.

Al vídeo, ia més de les imatges del passat Mundial de Sud-àfrica i de l'afició de la Roja, David Bisbal acapara el protagonisme en l'estudi de gravació. El vídeo recull moments no només de la gravació del tema en si sinó de la producció i de les converses del Almeria amb el duo després d'escoltar el resultat de 'No hi ha 2 sense 3'.

Entusiasmat, David Bisbal amplia així la seva vinculació a Telecinco, on d'aquí a molt poc es convertirà en jurat del programa musical 'La Veu'.