Les cinc pitjors mentides piadoses

El web de Yahoo, ens porta les cinc mentides piaoses, que més poden fer mal a l'altra persona.

Presta atenció a les que consideres mentides piadoses i no ho són. De vegades, utilitzant-les pretén no fer mal a l'altra persona, però aquestes ja són velles conegudes i el dany és encara pitjor.

Així que en cap concepte les tinguis en ment, excepte per no utilitzar mai. Aquí et deixem les cinc més famoses i conegudes arreu del món.

1. Necessito una mica d'espai

Es tradueix com "sóc massa covard per trencar correctament". Si la teva parella comença a plantejar la necessitat d'espai o la possibilitat de veure a altres persones, significa que està buscant una sortida d'emergència sense haver de suportar la incòmoda conversa de ruptura. L'experiència demostra que les possibilitats de tornar a estar junts són nul · les, així que l'espai que necessita és tan gran que mai podreu ser a la mateixa habitació.

2. No hi ha res malament

La traducció d'aquesta és "ja saps que és el que falla i no necessito repetir-lo". Tot i que les teves paraules impliquin que veritablement no hi ha res dolent, el vostre idioma, el to i els gestos diuen el contrari. El seu ressentiment i la ira estan dirigits a tu perquè no ho has intuït ni evitat quan podies. Aquest tipus de comentari agressiu passiu assenyala un problema de comunicació subjacent que s'hauria esmenar tan sols amb enfrontar-se a aquest problema.

3. No és culpa meva

Aquesta és fàcil, vol dir que "la culpa és teva". La culpa sol ser la traducció de la clàssica frustració. No assumir la responsabilitat perquè alguna cosa hagi sortit malament o buscar baralles trivials per esplaiar la irritació i l'empipament solen derivar. Fins i tot es pot incitar a una disputa de manera que doni peu a poder prendre el primer pas per acabar amb la relació. En lloc de picar l'ham, ha arribat el moment de seure a parlar i veure si certament els problemes no tenen solució.

4. Vaig a arribar tard

Podries haver dit directament "tinc coses més importants a fer", seria més accessible a tots, va haver un moment en què les prioritats giraven al voltant de la teva parella, però aquest període ha conclòs i ara relegas a la teva parella a l'últim lloc o fins i tot oblides que has quedat amb ella. Aquest és un senyal d'advertència que no has de passar per alt si vols que la relació prosperi. Parleu de com us sentiu i per què està succeint.

5. No m'agrada que quedis amb ells i elles

Sinònim clar de "estic gelós". Comentaris com aquest revelin el teu desig per controlar absolutament a la teva parella. De vegades pot ser consultat amb un afalac, que sembli que tens només l'estàs protegint perquè realment t'importa o que tens por de perdre-la, però recorda que la gelosia i el sentiment de pertinença són en general forces destructives. Tractar l'arrel del problema és crucial si no es vol derivar en complicacions.