L'última creació de Steve Jobs va ser l' iPhone 5


El que va ser CEO i alma mater d'Apple, Steve Jobs, va dedicar la recta final de la seva vida a donar forma a l'iPhone 5. Poc després de la seva mort ja s'anunciava que el nou iPhone seria l'últim producte que comptaria amb el segell de Jobs, informació que torna a sorgir més de mig any després.

Els detalls de la notícia provenen de Bloomberg, just poc després que altres importants mitjans com Wall Street Journal i Reuters destapasen detalls sobre l'iPhone 5. La informació torna a sortir a flotació i destaca el contrast entre l'opinió que tenia Steve Jobs sobre els smartphones amb pantalles de considerables dimensions i el fet que existeixen evidències d'un iPhone 5 amb display de quatre polzades.

Ara sí, al voltant de les quatre polzades

Amb el Samsung Galaxy S3 ja al mercat, ara tota l'expectació gira entorn del iPhone 5, l'última gran novetat que s'espera per aquest any i que encara no ha estat revelada. Els detalls que més rumors han suscitat han estat les característiques de la pantalla, concretament la seva grandària. Durant els últims dies han aflorat rumors amb sòlida base (informació de proveïdors com LG Display, Sharp i Japan Display) que indiquen que aquesta serà superior a les 3,5 polzades del display Retina acomodat en l'iPhone 4S.

Les tendències del consumidor manen

Arran dels detalls que han sortit a la llum, Bloomberg ha aprofitat la conjuntura per no només recordar que Jobs va estar involucrat fins al final en el desenvolupament i disseny de l'iPhone 5, sinó que si finalment veiem un iPhone amb display de quatre polzades, tal com es rumoreja, voldrà dir que Steve va haver de sucumbir als seus ideals. I és que en diverses ocasions va dir en públic que Apple no fabricaria un iPhone amb pantalla més gran perquè no es vendria. No obstant això, també cap la possibilitat que els actuals representants de la companyia hagin optat per donar un cop de timó i hagin variat les bases del projecte adaptant el disseny inicial del telèfon a les noves cotes de la pantalla. L'objectiu no seria altre que competir amb els smartphones Android que, com hem pogut comprovar, tenen panells tàctils cada vegada més gran.

Sigui com sigui, el resultat final, que es podrà contemplar una vegada coneguem les característiques del nou iPhone, serà un disseny, l'últim, avalat per la perspicàcia d'un visionari com Jobs que sempre aconseguia avançar a l'avanç de la tecnologia.

Movilzona