La dona de Will Smith, Jada Pinkett, es despulla i canta contra el tràfic de persones


La implicació de Jada Pinkett, la dona de Will Smith, en campanyes contra el tràfic de persones ha derivat en nombroses accions que pretenen cridar l'atenció sobre un problema que afecta a 27 milions de ciutadans a tot el món, segons l'últim informe presentat per la secretària d'Estat, Hillary Clinton.

Després habilitar la web Your say Consell bodies (No benes cossos) amb l'ajuda de l'actriu Salma Hayek, la dona de l'antic protagonista d'El Príncep de Bel Air ha gravat un videoclip musical (sobre aquestes línies) en què canta en espanyol i apareix nua.

En el clip interpreta la cançó Res mentre apareixen escenes de dones esclavitzades i la seva figura, sense roba.

Salma Hayek va dirigir el vídeo, gravat a Los Angeles, que té dues versions: en anglès i en espanyol.

Pinkett es va reunir dimarts amb Hillary Clinton per expressar el seu suport a la lluita contra el tràfic d'éssers humans. A més va recordar que va ser la seva filla, Willow, qui va fer que es fixés en la terrible situació que pateix gent que viu al nostre voltant.

"Sempre hem mirat el tràfic de persones com un problema que és lluny, però està passant al nostre país, al nostre jardí de darrere", ha indicat en unes declaracions que recull The Huffington Post.

La intèrpret també va advertir de la necessitat que els pares vigilin l'ús que els seus fills fan d'Internet, ja que a través de la Xarxa es produeixen molts dels contactes dels explotadors amb les seves víctimes.

"L'esclavitud moderna té un rostre diferent perquè no pots veure les cadenes", ha conclòs.