Tuenti vol deixar de ser "només per a joves"

El fundador i conseller delegat de Tuenti, Zaryn Dentzel, ha anunciat el "salt internacional" efectiu de la xarxa social propietat de Telefónica mitjançant el llançament global d'una aplicació multiplataforma web i mòbil en 12 idiomes, així com un nou model de privadesa per deixar de ser "només per a joves".

    En concret, la xarxa social estarà disponible internacionalment a partir d'aquest dimecres en fase beta en qualsevol navegador web o mòbil i en aplicacions natives inicialment per a plataformes Android i Blackberry. A més, en les properes setmanes també es podrà accedir a les noves versions de Tuenti amb iPhone i Windows Phone.

    "Farem una enorme inversió per poder estendre la nostra presència a Llatinoamèrica ia Europa", ha assenyalat Dentzel, qui ha manifestat que la companyia ha realitzat en aquest últim any un "gran esforç" per poder fer aquest salt i competir a "primeríssim nivell "amb un model" més privat ".

    Dentzel ha assenyalat que Tuenti és el "futur" de les telecomunicacions i que, per tal d'esdevenir el "número u", ha duplicat la seva plantilla fins a comptar actualment amb 250 empleats. "Anem a fer la inversió necessària en qualitat, temps i perseverança", ha assegurat Dentzel, que ha recalcat que la xarxa social és "per a tothom".

    Dentzel ha explicat que han "canviat totalment" la companyia per tal de fer-la més simple. El directiu ha ressaltat que un ecosistema social com Tuenti requereix d'una connectivitat total, amb un model més senzill de privacitat i que permeti xatejar i compartir informació en una única plataforma.

    Per això, la xarxa social és un servei "multiplataforma" compatible amb diversos dispositius. Així, les converses estan a la 'núvol' i no es perden dades, ni contactes.