El Mercat de Música Viva de Vic estrena nova web: www.mmvv.cat


La nova web del Mercat, www.mmvv.cat, es presenta de manera totalment operativa, amb grans millores pel que fa tant el grafisme i la navegabilitat com a l’arquitectura interna.

La pàgina ha sofert una renovació estètica evident juntament amb una posada al dia a nivell tecnològic que suposa millores com un accés als continguts del web més senzill i útil o la possibilitat d’incorporar vídeo.

Pel que fa a la programació interna, amb l’objectiu d’oferir un millor servei als professionals que participen al Mercat, s’ha dut a terme una renovació completa que fa d’aquesta secció un apartat informatiu i de caràcter professional i esdevé una autèntica llotja virtual per programadors, promotors, artistes i professionals del sector en general.

Aquesta nova secció no només facilita informació detallada de tots els grups que formen part de la programació d’enguany i dels professionals i estands que hi participen, si no que incorpora també un gestor d’informació i un banc de dades que possibiliten, un cop acreditat, el contacte i l’intercanvi virtual d’informació (inclòs àudio i vídeo) entre professionals abans de la pròpia celebració del Mercat o la gestió personal de la informació relativa als professional, artistes, expositors, ubicacions i activitats d’interès. Com a exemple d’una d’aquestes noves utilitats relatives a l’accès virtual als esdeveniments, destaca la retransmissió de vídeo en temps real dels showcases, que permetrà veure els concerts que tinguin lloc a l’espai firal des del portàtil.
Mès info a: MMVV