FIRA TERALIA 2010




Us volem convidar a la segona edició de TERÀLIA, fira de teràpies manuals i energètiques, així com de productes naturals i ecològics que es realitzarà els dies 4 i 5 de setembre a Ripoll.

A la nostra comarca podem trobar moltes d’aquestes tècniques i productes mitjançant centres o professionals independents. En aquesta fira volem potenciar la nostra comarca i donar un paper principal a tots els terapeutes i naturòpates del Ripollès i comarques veïnes. Donant a conèixer les tècniques i productes existents i els centres on les hi trobarem.

La nostra intenció es que tothom hi pugui participar. Ja sigui muntant un stand on poder mostrar la vostra tècnica d’una forma molt econòmica, realitzant una conferència on exposar el vostre treball i metodologia, o bé realitzant un taller on la gent d’una forma més directa podrà experimentar i aprendre les vostres tècniques.

No ens hem oblidat dels nostres nens i nenes, per tant també hi hauran activitats per ells, esteu convidats a col·laborar!

Dins d’aquest correu podreu trobar més informació de la fira, butlleta d’inscripció i les bases de TERÀLIA’10.

Des de l’organització us volem donar les gràcies per endavant, per confiar i participar en aquest projecte. En els temps que estem vivint és molt important que unim les nostre eines i la nostra energia per obrir la consciència i aportar coneixement a la nostra societat.


Gràcies per el vostre temps!
WEB TERALIA