Sara Carbonero i Adriana Lima,iguals?


Semblava que la nostra periodista esportiva era inimitable, però ens equivocàvem. Des de de Chance hem descobert que Sara Carbonero té un doble: la model brasilera Adriana Lima. Ambdues són maques i, malgrat la seva joventut, tenen una carrera|cursa professional envejable.

Adriana Lima tan sols és tres anys més gran que Sara. Amb seu 1,67 metres|metros d'altura|alçària, cabell|pèl castany, ulls blaus i cames de vertigen, la brasilera ha aconseguit gran fama al món de la moda. És una incondicional de la revista Vogue, per a la qual va treballar en nombroses ocasions durant els anys 90, ha desfilat per als dissenyadors més importants (Ralph Lauren, Valentino, Dior, Versace...) i ha estat imatge en diverses ocasions de cosmètics.

Igual com Adriana Lima, que va començar molt aviat a triomfar com modelo (va anar descoberta a l'edat de 15 anys), Sara Carbonero va donar un aviat salt al món del periodisme quan, cursant tercer de carrera|cursa, va començar a treballar per al diari Marca. Després d'allò, va continuar el seu pas com a periodista per a la Cadena SER i La Sexta. Igual com ho fes una altra bella presentadora de la cadena d'Emilio Aragón (Pilar Ros), va decidir passar-se a Telecinco.

La semblança entre ambdues arriba fins i tot a la vida personal. Mentre que Carbonero està sortint amb el capità de la Selecció Espanyola de Futbol i porter del Reial Madrid, Iker Casillas, la maca model brasilera surt també amb Marko Járic, jugador del Reial Madrid de l'ACB.

Però no és or tot el que resplendeix, i mentre Sara Carbonero es mostra esquerpa amb la premsa quan ella és la protagonista de la notícia (malgrat que col·labora amb Ana Rosa Quintana, és imatge de Pantene i presenta un programa en la Premium Calcio italiana), Adriana sol mostrar-se sempre afable i somrient, i fins i tot una mica berganta, tant és així que no hem trobat cap fotografia en la qual la model aparegui seriosa. Una vegada més, sembla que la bellesa física és un factor molt favorable per a l'èxit professional.
foto i noticia de europapress