COR-El mugró que va trair Elisabetta Canalis.


La xicota de George Clooney va sofrir una distracció al més pur estil Tania Llasera. No obstant això, al contrari que la presentadora, la model no es va adonar massa que estava mostrant un dels seus pits als espectadors italians. Potser, a partir d'ara es pensi dues vegades anar tan descarada als platós televisius.

L'incident es va produir per culpa d'un vestit vermell l'escot del qual era molt folgat. Amb tant moviment no era gaire difícil que la Canalis ensenyés més del compte i, finalment, la "tragèdia" es va emetre en directe sense que ella pogués llançar marxa enrere.

Ja se sap que aquesta maca transalpina de 32 anys és molt donada a posar de forma sensual per a publicacions masculines (cèlebre és seu posat en draps menors per a 'Maxim' fa ara just un any).

Fa anys, mentre parlava amb el dissenyador Valentino, Elisabetta va tenir un contratemps similar davant de les càmeres desplaçades a una desfilada a Milà. Afortunadament, en aquella ocasió, quan els seus entremaliats pits van amenaçar amb jugar-se-la va reaccionar a temps i es va tancar aquest escot que mostrava més carn que un supermercat.

Inés Sastre o Miriam Sánchez (coneguda anteriorment com Lucía Lapiedra) són rostres patris que han lluït també escots traïdors. Sempre queda el dubte que aquestes distraccions no siguin una forma de continuar donant que parlar en els mitjans. Llavors, el tenia tot planejat aquesta aspirant a actriu? El màrqueting justifica aquesta mostra de mal gust?