CREUEN VEURE AL DIABLE


Un bebè mort, una desena de ferits i dos detinguts era el balanç d'un estrany esdeveniment ocorregut la matinada de divendres al dissabte als afores de París, en el qual onze persones van caure o van saltar per un balcó d'un segon pis, aparentment després de creure haver vist el diable.

La nena de quatre mesos va morir a causa de les contusions diverses hores després que ocorreguessin els fets en un habitatge social de la localitat de La Verrière, al sud-oest de la capital francesa, segons la Fiscalia de Versalles, que va advertir que només comptava de moment amb la versió d'un dels presents. Es tracta del pare de família, al que, segons la versió que ha donat a la policia, la seva dona va confondre amb el diable quan es va aixecar nu a preparar un biberó per al seu fill, va necessitar|precisar davant de la premsa la fiscal Odile Faivre.

La seva dona, que va cridar en veure-ho " el diable, el diable! ", el va ferir de serietat a la mà amb un ganivet, i amb les altres persones (com ell d'origen africà) el van treure de l'apartament, sempre d'acord amb el seu relat. Se suposa que va ser llavors, en tractar de tornar a entrar al pis, quan onze persones (incloses dos nens) van fugir saltant pel balcó, la qual cosa va provocar fractures a alguns d'ells.

La Policia, que no ha trobat drogues i tampoc pistes que s'estigués celebrant a la casa una sessió d'espiritisme, ha detingut tant el pare de família com un altre home que va estar amagat diverses hores en uns arbusts a unes cases de distància.