El més buscat a Google el 2010


La companyia Google va publicar aquest divendres el seu informe Zeitgeist 2010, en el qual destaca "chatroulette" i el Mundial de Futbol de Sud-àfrica, respectivament, com al terme i esdeveniment més buscats pels internautes aquest any.

"Chatroulette", una xarxa de xat en línia aleatori, és la principal paraula buscada; seguida pel nou aparell electrònic d'Apple, el "iPad"; i, en tercer lloc, el cantant adolescent canadenc Justin Bieber.

Cantants, portals d'entreteniment en línia i xarxes socials són els principals interessos

La cantant d'hip-hop "Nicki Minaj" i "friv", un portal d'internet que ofereix centenars de jocs gratuïts, tanquen l'anomenat "top 5", les cinc principals recerques.

Cantants, portals d'entreteniment en línia i xarxes socials són els principals interessos dels internautes a l'hora de navegar per la xarxa, segons la llista publicada pel cercador d'internet més important del món.

Tanquen la llista dels primeres deu recerques, el portal "myxer", que ofereix sons i imatges per a telèfons mòbils; la cantant Kate Perry; el portal de jocs en línia "gamezer"; i, finalment, les xarxes socials "Twitter" i "Facebook".

Per la seva part, els principals esdeveniments, per nombre de recerques a Google, van ser el Campionat del Món de futbol de Sud-àfrica, els Jocs Olímpics d'Hivern a Canadà, el terratrèmol d'Haití, el vessament de petroli en el Golf de Mèxic, i el núvol de cendra d'Islàndia.

El popular cercador realitza també un desglossament per àmbits, en els quals s'inclou entreteniment, esports, notícies o aparells electrònics.

Mes info a www.20minutos.com