'L'Orgia verbal', de Biel Barnils


La veritat, es que quan vaig veure que en Biel havia escrit aquest llibre em va sobtar, sobtar d'una manera molt agradable, i es que jo sempre e cregut que en la nostra comarca havia una força abismal per la lectura i l'escriptura.
Per a lo poc que conec a en Biel, una persona molt profunda i d'un caire místic, poeta i escriptor i bona persona, penso que deu haver fet una feina excepcional i d'una lectura molt agradable.
Un llibre on conèixer a en Màrius serra dese els ulls de l'autor, deu ser una bona aventura.
Així doncs, animo al meu company Biel Barnils que continuí amb aquest camí i que la sort li brindi l'oportunitat que es mereix, perquè es necessari.

Sinopsis

Durant nou dilluns, de deu a quarts de dotze del matí, un verbívor, Màrius Serra, i un llibreter, Biel Barnils, van parlar durant més de quinze hores sobre el món personal i literari d'aquest escriptor, i també sobre el món que ens envolta. Converses en profunditat i, a la vegada, a l'abast de tots els lectors, que mostren qui és i com pensa Màrius Serra sobre una gran quantitat de temes: des del present del periodisme i els canvis en els mitjans d'informació del segle xxi fins al futur del llibre i la cultura. També parla de com veu la política a Catalunya, de la llengua catalana, de l'experiència del seu fill discapacitat, dels més de vuit mil volums d'una biblioteca fascinant i enigmística, i del significat de la mort en una societat secular com és la nostra. Un llibre i unes converses que van de l'esfera més general a la més personal, vitals i plenes de joc, però no per això menys profundes i crítiques amb el temps que ens ha tocat viure.

El 12 % del que pagues pel llibre va destinat a projectes de desenvolupament a l'Àfrica.