Blanca Suárez i Miguel Ángel Silvestre, enamorats!



Miguel Ángel Silvestre, 28 anys, cèlebre pel seu paper del Duque a la sèrie Sin tetas no hay paraíso, sembla haver trobat en Blanca Suárez, de 22 anys i protagonista del vaixell, la seva mitja taronja.

Segons mostra una foto publicada aquest dimecres a la revista Lectures, els actors van compartir un petó amorós als llavis i un dia d'oci a la serra, concretament a l'estació d'esquí La Pinilla. Va ser precisament quan van fer una parada en el camí per estirar les cames, a Riaza (Segòvia), quan es va produir l'esperat òscul que una càmera va poder captar.

Tots dos portarien sortint tot just unes setmanes, les mateixes que porten rodant la pel lícula The Pelayos a Catalunya.

La seva relació ha començat després que Blanca tallés amb Javier Pereira, actor conegut per la sèrie Qüestió de sexe, després de dos anys de relació. Per la seva banda, el Duc feia molt de temps que havia finalitzat la seva relació de llarga durada amb Belén López.

Tant Suárez com Silvestre travessen, a més, una bona ratxa professional: la primera triomfa a El Vaixell després fer-ho al Internat i acaba de rodar la pel.lícula La piel que habito, amb Pedro Almodóvar.

Per la seva banda, l'antic protagonista de Sin tetas no hay paraíso ha rodat nombroses pel lícules després de la sortida de la sèrie que el va coronar, tot i que encara estan pendents d'estrena.