KIKO RIVERA A SUPERVIVIENTES



A més de la seva estrena com a actor en la pel lícula Torrente 4, el fill d'Isabel Pantoja ha comunicat a través del seu Twitter que participarà en la pròxima edició del reality show de Telecinco Superviventes; "Comandament una salutació a tots els que sí que doneu suport!! Una abraçada molt forta ahh i per cert, molt aviat seré a supervivents!!! A per totes! ".

Paquirrín sembla haver trobat el seu lloc en la televisió després del seu pas per La Sexta en el programa Sé lo que hicisteis, en el qual va protagonitzar la secció Desmuntant a Paquirrín i es va estrenar com monologista, i ha decidit començar una carrera mediàtica com a personatge televisiu.

De moment es desconeix els noms dels famosos que acompanyaran Kiko Rivera en aquesta aventura, que en un inici té previst arrencar el proper 8 de maig. El càsting, que ja està en marxa (es pot trucar al 806 50 20 55 per participar en el reality), serà completat per altres concursants anònims i famosos, igual que es va fer l'any passat, però en aquesta edició els supervivents tornaran a les platges i selves hondurenyes.

Pel que fa al que els presentadors es refereix, Telecinco encara no ha confirmat el nom dels conductors definitius del programa, encara que al principi s'estudien com a candidats a presentar el reality Paula Vázquez, Adriana Abenia (reportera de Sálvame) i Christian Gálvez. Adriana podria substituir a Eva González des de l'illa, encarregant-se de les connexions en directe des de Madrid i dels resums diaris, mentre que Paula Vázquez o Christian Gálvez podrien ser els encarregats de presentar-des del plató, en substitució de Jesús Vázquez, que ara té altres projectes a Cuatro.

Via | Vertele