VIDA A FORA LA TERRA!



Un astrobiològica de la NASA afirma haver trobat proves d'existència de vida fora la Terra després de trobar evidències fòssils de bacteris en una estranya classe de meteorits, segons va publicar avui la revista científica Journal of Cosmology.

El doctor Richard B. Hoover, del Centre Espacial Marshall de la NASA va indicar que interpreta aquest descobriment com "un indici que la vida està més àmpliament distribuïda i que no pot estar restringida exclusivament a la Terra".

En declaracions recollides pel canal FoxNews, Hoover va afirmar que "aquest és un camp d'estudi amb prou feines explorat perquè, francament, molts grans científics dirien que és impossible".

El científic de la NASA va treure estàs conclusions després dels seus estudis de més d'una dècada d'un tipus de meteorits extremadament rar, els CI1, en àrees remotes com l'Antàrtida, Sibèria i Alaska dels que amb prou feines hi ha nou a la Terra.

L'article de Hoover explica les seves troballes d'evidències fòssils de bacteris similars a les conegudes en la Terra però també rastres de micro-organismes desconeguts.

Hi haurà molts científics que mostraran la seva escepticisme "El excitant del cas és que en molts casos són recognoscibles i poden ser relacionats amb espècies genèriques ja conegudes, però alguns són veritablement estranys i no s'assemblen a res que pugui identificar-se", va explicar.

Hoover va indicar que aquests rars espècimens se'ls ha ensenyat a altres experts i "també s'han mostrat perplexos".

En previsió de la polèmica que podria generar aquest nou descobriment científic, el doctor Rudy Schild, del Centre Astrofísic Harvard-Smithsonian i editor del Journal of Cosmology va convidar a membres de la comunitat científica a comentar l'article de Hoover.

"Donada la controvertida naturalesa del descobriment, hem convidat a 100 experts i vam llançar una invitació addicional a més de 5.000 científics perquè revisin l'article i ofereixin les seves anàlisis crítics", va escriure Schild a la pàgina web de la revista de Cosmologia.

Schild va afirmar que la intenció de la revista és afegir a l'article de Hoover dels comentaris remesos per altres científics tant a favor com en contra.

Segons el Journal of Cosmology, "els curosos anàlisi del doctor Hoover aporten evidència definitiva de vida microbiana antiga en cossos astrals alguna de la qual podria ser anterior a l'origen de la Terra i del sistema solar".

Hoover es va mostrar conscient de la polèmica i escepticisme que pot generar un descobriment d'aquesta magnitud.

"Moltes vegades es triga molt de temps abans que els científics canviïn la seva manera de pensar sobre el que és vàlid i el que no ho és. Estic segur que hi haurà molts científics que mostraran la seva escepticisme", ha afegit.
20minutos.