CHROME 11



Google ha publicat la versió estable del seu navegador Chrome 11. Google Chrome és un navegador que està en contínua evolució i si en el mes de març es presentava Chrome 10, aquest dijous és el dia en què es llança la versió estable de Google Chrome 11. La nova versió del navegador de Google, a més de presentar nou logotip, inclou noves funcionalitats amb les que donar un pas més en l'experiència de navegació de l'usuari.

El suport de veu per HTML5 i els efectes 3D a través de CSS són dues de les noves característiques que ja estan llestes per a ser traslladades al canal estable del navegador.

El més curiós d'aquesta nova versió podria ser la inclusió de la funcionalitat de reconeixement de veu, de manera que els usuaris puguin dictar frases al navegador perquè aquestes siguin traduïdes en el traductor de Google, estalviant a l'usuari haver de escriure i que, a més , s'ha implementat mitjançant HTML5.

Segons el bloc oficial de Google Chrome, si s'està traduint de l'anglès, "simplement cal fer clic en el micròfon de la part inferior dreta del quadre d'entrada, dir el text en veu alta, i eligir l'idioma que voleu traduir". De fet, fins i tot es pot fer clic a "Escoltar" per escoltar les paraules traduïdes "parlades per l'usuari"
20minutos.es